Ön itt jár: >

Vitaminok

A vitaminok az életünhöz alapvetően szükséges tápanyagok, melyeket néhány kivételtől eltekintve a szervezetünk nem képes előállítani, így a táplálékkal kell bevinnünk szervezetünkbe. A vitaminok különböző folyamatokban vesznek részt a sejtek felépítésétől az emésztés megfelelő működésén át a bőr egészségéig.
Zsírban oldódó az A-, D-, E-, F- és a K- vitamin. Ezek a vitaminok először feloldódnak a zsírban, és csak ezt követően szívódnak fel a véráramba. A szervezet által fel nem használt részük a májban raktározódik.
A vízben oldódó C- és B- vitaminok nem raktározódnak, a felesleges mennyiség a vizelettel távozik, éppen ezért fontos napi szinten történő pótlásuk, mivel a szervezet működésében alapvető szerepet játszanak.

Rendezés:
 Csodavárolaj 5,egyedülálló összetételénél és különleges élettani hatásánál fogva kiválóan alkalmas egészségmegőrzési célokra.
 
Raktáron
3.290 Ft
A C-vitamin napi bevitele nagyon fontos az egészségünk érdekében. 
Raktáron
3.990 Ft

Ezt a nagyon különleges anyagot maga a természet állítja elő. 

Raktáron
2.450 Ft
Az Immun Pack hármas folyékony csepp kombinációja kiválóan támogatja az immunrendszer működését.
Raktáron
4.350 Ft
Nagy dózisú, kizárólag természetes alapanyagokból álló D3-vitamin csepp belső napsugárként hat szervezetünkre, egészségünk megőrzésében betöltött szerepe felbecsülhetetlen!
Raktáron
2.690 Ft
Az Olimp Gold Vit A+E kimondottan a haj, köröm és bőr táplálására szolgáló készítmény A és E vitaminnal, biotinnal és ligetszépe olaj kivonattal.
Raktáron
2.990 Ft

A szív és a fogíny vitaminja. Q10 koenzim antioxidáns is a C- és E-vitaminhoz hasonlóan, ezáltal segít a szervezetnek közömbösíteni a szabad gyököket.

 

Raktáron
2.800 Ft
A méhpempő az emberi szervezetre erősító, regeneráló és nyugtató hatással van.
Raktáron
2.990 Ft

Az E-vitamincsalád mind a 4 tagját tartalmazó, szójamentes, növényi kivonatot oldottunk alacsony Ω6-tartalmú napraforgóolajban. Így természetes E-vitamin-komplexhez juthat kapszulák nélkül.

 

Előrendelhető
1.890 Ft
A prof. dr. Török Szilveszter által kifejlesztett Bioaktív Kékjód+ étrend-kiegészítő készítmény alkalmas a  jódhiány megelőzésére és a jódpótlásra minden korosztály számára.
Raktáron
3.990 Ft
K2 + D3 (500 mcg K-komplex + 4000 NE D-vitamin, 60 adag) A K2-vitamin legfontosabb szerepe a szervezetben, hogy képes aktiválni olyan fehérjéket, melyek azért felelősek, hogy a kalcium oda épüljön be, ahová szükséges (a csontokba, fogakba) és ne oda, ahol árt (lágyszövetek, erek).
Raktáron
3.190 Ft
Immunpajzs nagy dózisú C- és D-vitaminnal! 1000mg C-vitamin, 2000IU D-vitamin,10mg E-vitaminnal, egy tablettában
Raktáron
2.490 Ft
Organikus termelésből származó bio kókuszolaj-kivonatban oldottuk a virágesszencia-komponensekből előállított K2-vitamin legaktívabb MK-7-es változatát és K1-vitamint.
Raktáron
2.190 Ft
“Nem létezik olyan betegség, amit ne gyógyíthatnánk Múmióval…”  (Tibeti “Négy gyökér tantra” gyógyászati könyv)
Raktáron
4.990 Ft
Nagy dózisú C-vitamint és annak felszívódását és újrahasznosulását segítő növényi kivonatokat tartalmaz bioflavonoidokkal együtt
Raktáron
3.790 Ft
K1 + K2 vitamin komplex. A K2-vitamin legfontosabb szerepe a szervezetben, hogy képes aktiválni olyan fehérjéket, melyek azért felelősek, hogy a kalcium oda épüljön be, ahová szükséges (a csontokba, fogakba) és ne oda, ahol árt (lágyszövetek, erek).
Raktáron
3.990 Ft

C-vitamint, csipkebogyót, resveratrol-t tartalmazó étrend-kiegészítő.

Raktáron
2.390 Ft
A folsav ( B9-vitamin ) nélkülözhetetlen összetevője az emberi táplálkozásnak. Esszenciális, ami azt jelenti, hogy nem termelődik az emberi szervezetben, tehát külsőleg kell gondoskodnunk a bevitelről.
Raktáron
1.499 Ft