SHS SMART KRÓM - elektroszmog védelem mobiltelefonra

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
27.940 Ft
Egységár: 27.940 Ft/db
SHS Smart Króm egyénvédelmi eszköz mobiltelefonhoz!

Leírás és Paraméterek

A mai világban már szinte nincs olyan ember akinek nincsen legalább egy mobiltelefonja. Már a gyermekeinknek is vagy mobiltelefon, vagy tablet vagy egyéb elektromos készüléke van a kapcsolattartásra, illetve a játékhoz.
Ahány ember, annyiféle mobil.

Sokan a hálószobájukban is ott tartják a fejüknél, hisz ezt használják ébresztő órának, így éjszakára sincs kikapcsolt állapotban… sőt, akkor szokta a legtöbb ember tölteni.
Vajon kell-e számolnunk a túl szoros kapcsolatból fakadóan bármilyen negatív következménnyel egészségünkre vonatkozóan?

A mobiltelefonok káros sugárzásáról, és egészségre gyakorolt negatív hatásairól számos helyen hallhatunk. Az USA-ban vesztett már pert mobiltelefont gyártó cég. Valamint számos tudós is körbejárta a kérdést, különböző aggasztó eredményre jutva, különösen a rákkutatás témájában.

A mobiltelefonból kisugárzó elektromágneses hullámokat a szervezet elnyeli, ez az oka például annak, hogy a sejtek akár 1 fokkal is felmelegszenek a készülék közelében. Bizonyára tapasztalta már, hogy melegszik fel a füle telefonálás közben. De testünk bármely más részénél is hasonlóan negatív hatást gyakorolnak a szervezetünkre a kisugárzott hullámok.

Elektroszmog terhelés tünetei – Senki sem kivétel

Ingerlékenység, fülzúgás, fejfájás, alvásproblémák. Közel sem biztos, hogy a közelgő front okozza e tüneteket. Ugyanis az elektroszmog terhelés tünetei is ezek. Pedig lehet az állandóan visszatérő „migrénünk” a túl sok csevegésünk következménye.

Nem szeretne vagy nem tud lemondani a hosszas telefonbeszélgetésekről?
Nem kell. De mégis hogyan?

Elektroszmog elleni védelem mobiltelefonra

Az SHS egyénvédelmi eszközt a mobilkészülék hátoldalára kell felragasztani, és így folyamatos védelmet biztosít a használójának.

Hogyan működik?

Elnyeli a jelenlévő alacsony frekvenciájú mágneses tér, elektromos mező és a magas frekvenciájú elektromágneses mezők egy adott spektrumát, valamint azt a minimális szintre csökkenti.

Miből készül?

Anyaga speciális nagy finomságú rozsdamentes acél, egy precíziós felületkezelő szerszám segítségével készül.
Hatóanyag 1. (folyékony) speciális keverék
– Kálium- szilikát – Grafit- Mikroorganizmus törzsek- Aranybronz-pikkely
Hatóanyag 2. (szilárd) Poliészter anyagra nanotechnológiával 20 mikron vastagságban felvitt ötvözet.
– Kobalt (Co)- Vas (Fe)- Molibdén (Mo)- Nióbium (Nb)- Szilícium (Si)- Bór (B)- Ezüst (Ag)

Hatásmechanizmus:

SHS SMARTMindkét technológiában az összetevők megfelelő aránya, és adott mennyisége, laboratóriumi körülmények között kerül az eszközökbe, ezen összetevők a kutatási eredmények figyelembevételével képesek a jelenlévő alacsony frekvenciájú mágneses tér, elektromos mező (LF) és a nagyfrekvenciás elektromágneses mezők (RF) egy adott spektrumát elnyelni, megfelelő szintre csökkenteni.

Burkolata rozsdamentes acél vagy dekorműgyanta bevonattal lehet ellátva.
Mindkét külső burkolattal rendelkező mobilvédelem, belső “képességei” egyformák. A burkolat minősége az ár, a design, illetve az élettartam szempontjából jelentős.
A rozsdamentes acélból készül design egy elegánsabb és nagyobb terhelést, használatot bír ki, mint a műdekorgyanta burkolattal készült termék.

 

A SMART védőeszközök, megfelelő anyag-összetételű kompozíciója az elektromágneses sugárzások jelentős részét képes eltéríteni, elnyelni, továbbá bizonyos szerves eredetű organizmusok képesek az őket érő elektromágneses sugárzás saját anyagcseréjükben, életciklusukban hasznosítani és miközben a sugárzásokban közvetített energiát felhasználják, aközben annak káros hatásait is képesek megszüntetni.


Magasság: 2,2 mm; Átmérő: 32 mm

Speciális nagyfinomságú, 12-18%-os krómacél ötvözet, rozsdamentes acél, precíziós felületkezelő szerszám segítségével, felületi-lézergarvírozással, különleges technológiával készül, hátoldalán öntapadó felülettel.

Sok évig tartó probléma feltárás, technológiai elemzés és a szükséges szakterületek tanácsadói segítségével a SpaceHarmony-System létrehozott egy műszaki védelmi rendszert.
Egy olyan védelmező egységet, mely kiszűri és egyben csökkenti is az ártó elektromágneses sugárzásokat, a kis- és nagyfrekvenciás terheléseket, a radon sugárzást, geopatikus torzulásokat egyaránt, ezáltal lényegesen csökken az ezen behatások által kialakulható egészségkárosodások, megbetegedések rizikója.

Az elektromágneses sugárzás elleni védelem rendszeres használatával megnyílnak a sejthártyák, a sejtpotenciál zavarok rendeződnek, a mobiltelefonálás, az alap sugárterhelés, a wifik, a számítógépek, az elektromos háztartási berendezések használata ellenére is. Ezért az egészséges táplálkozásban jelen lévő minőségi tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék, szénhidrátok és aminosavak sokkal könnyebben bejutnak a sejtekbe, így minőségi energia hasznosul sejtszinten, ugyanakkor a méreganyagok kijutnak a szervezetből. A sugárzás védelmi rendszerre épülő egyénvédelmi eszközökkel energetikailag és funkcionálisan is támogatjuk az emberi pszichoszomatika ideális működését.

Ezen eszközök alkalmazzák az EU-ban már bevált technikákat, anyagokat, melyek továbbfejlesztve, kiegészítve és egy egységes rendszerbe lettek kapcsolva. Ezen rendszer elemi egysége az SHS SMART.
Az SHS SMART védelmet biztosít a fent részletezett sugárzások ellen, a mindennapos használati multimédia- és okos eszközök által koncentráltan jelenlevő ártalmas háttérsugárzásra. Az eszköz kis mérete és könnyű elhelyezhetősége okán lehetőséget biztosít, hogy akár a munkatársak, vagy szeretteink saját maguk felragasszák készülékeikre, kialakítva a személyes védelmüket.

Összetétel:

Hatóanyag 1. (folyékony) speciális keverék

- Kálium- szilikát - Grafit- Mikroorganizmus törzsek- Aranybronz-pikkely
Hatóanyag 2. (szilárd) Poliészter anyagra nanotechnológiával 20 mikron vastagságban felvitt ötvözet.
- Kobalt (Co)- Vas (Fe)- Molibdén (Mo)- Nióbium (Nb)- Szillícium (Si)- Bór (B)- Ezüst (Ag)

Hatásmechanizmus:


Mindkét technológiában az összetevők megfelelő aránya, és adott mennyisége, laboratóriumi körülmények között kerül az eszközökbe, ezen összetevők a kutatási eredmények figyelembevételével képesek a jelenlévő alacsony frekvenciájú mágneses tér, elektromos mező (LF) és a nagyfrekvenciás elektromágneses mezők (RF) egy adott spektrumát  elnyelni, megfelelő  szintre csökkenteni.

Természetes védelem.  Az SHS védelmet ráragasztjuk a telefonkészülékre, elhelyezzük az íróasztalon a monitor és a számítógép közelében, hordjuk az autónkban. Ezzel csökkenthető a negatív rezonancia átvitele. 

Elhelyezése:


SHS SMART: Mobiltelefonoknál a készülék hátoldalára ragasszuk. 

SHS CARS, SHS RELAX: Az autó utasterében, nagyobb készülékek esetén /tv, számítógép-monitor, mikrohullámú sütő/ ezek közelében helyezzük el.

A termékeket Dr. Erdei Edit PhD kutatási igazgató vezetésével az Andrológiai Stúdium Egészségügyi Kutató és Szolgáltató Kft. Budapest, Zsolna u. 12/A. minősítette, mely tanúsítvány tartalmazza az eszközök részletes specifikációját-gyártástechnológiáját, hatásmechanizmus-igazolását.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!