Menü
Ár:
320.000 Ft

SHS RELAX elektroszmog védelem

Ár:
320.000 Ft
Egységár: 320.000,00 Ft/db

Nagy finomságú rozsdamentes acél, precíziós felületkezelő szerszám segítségével, felületi lézergravírozással, különleges technológiával készül.

Leírás és Paraméterek

Magasság: 9 mm; Átmérő: 118 mm

Anyagösszetételét és szinergikumi hatását illetően alkalmas 6 köbméter területen csökkenteni az elektromágneses sugárzás széles spektrumát.
Az alvás minősége javul, amely főleg a korong harmonizáló hatásának, valamint az elektromágneses tér (eletroszmog) csökkentésével a sugárzásilag rendezett élettérnek köszönhető. Ez alapfeltétele a minőségi alvásnak.
A kutatások során egyértelműen kimutathatóvá vált, hogy a harmonizált mikrokörnyezet kialakítása jelentős preventív hatással bír az egészségvédelem területén.
Termékfejlesztésünk során kiemelt hangsúlyt fordítottunk a funkcionális terek védelmére, úgymint nappali vagy lakószobák, háló és pihenő terek védelme, lévén ezen környezetben töltjük a legtöbb időt,  és ideális esetben a szervezet pihenését tovább javítja a kiegyensúlyozott környezet. Ennek kialakításában elengedhetetlen a helyiség sugárzásvédelmét ellátó, harmonizált életteret biztosító eszköz megléte.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Cikkszám: shs02
Raktáron

Sok időt töltesz az autódban? Akkor az SHS Cars Króm térvédelmi eszköz segít abban, hogy friss és éber maradj vezetés közben!

76.200 Ft
Cikkszám: shs03
Raktáron

ShS Smart Króm egyénvédekmi eszköz mobiltelefonhoz.

 

27.940 Ft
Cikkszám: shs01
Raktáron
Sok időt töltesz az autódban? Akkor az SHS Cars Dekor térvédelmi eszköz segít abban, hogy friss és éber maradj vezetés közben!
26.670 Ft