Q10-koenzim-cseppek természetes E-vitamin-komplexszel

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.990 Ft
Egységár: 3.990 Ft/db

Szív és a fogíny vitaminja.  A készítmény összetevői kölcsönösen fokozzák egymás jótékony hatásait, azaz szinergikus hatás érvényesül.

Leírás és Paraméterek

SynregyTech Q10-koenzim-komplex készítménye az alábbi fő előnyökkel rendelkezik más Q10-készítményekhez képest:
-   Személyre szabva, igény szerint adagolható akár cseppenként is
-  
 Természetes kókusz- és pálmaolaj-kivonatban van oldva, mely különösen jó felszívódást eredményez, ráadásul lehetővé teszi a száj-nyálkahártyáján keresztüli hasznosulást is, valamint epe betegek is fogyaszthatják, mivel emésztéséhez epe nem szükséges.
-  
 Komplex, természetes forrásból tartalmaz E-vitamint, de nem csak közönséges alfa-tokoferolt, hanem béta-, delta- és gamma-tokoferolt is nagy mennyiségben, melyek többlethatással rendelkeznek. (Az E-vitamin, ha csak alfa-tokoferol formájában van fogyasztva, fokozhatja a szív- és érrendszer + a daganatos megbetegedésekre való hajlamot)
-  
 Közvetlenül a fogínybe masszírozva (nyelvünkkel vagy ujjunkkal) is alkalmazható, így egyes fogínyproblémákra (pl. fogínysorvadás, fogínyvérzés) kifejtett hatása duplán, helyileg is érvényesül. Fogmosás után is alkalmazható, így helyettesíti a Q10-et tartalmazó fogkrémeket is, sőt ellentétben azokkal, kiköpni sem kell, ezért hosszabb ideig fejti ki a hatását.

A szervezetünk Q10-koenzim termelése 30 éves kor után erősen elkezd hanyatlani. Minél idősebbek vagyunk, annál kevesebb Q10-et képes a szervezet előállítani. A pótlása sok betegséget megelőzhet és fiatalságunkat is segíthet megőrizni. 30 éves kor alatt is ajánlott szedniük aktívan sportolóknak, mert javítja a teljesítményt.

A Q10-nek két formája létezik:

1. Ubiquinone/ubidecarenone:

Előnye: Növényi fermentációval állítják elő
Hátránya: Idős korban rosszul szívódik föl

2. Ubiquinol:

Előnye: Idős korban is jól fölszívódik
Hátránya: Szintetikus úton állítják elő

Készítményünket úgy állítottuk össze, hogy csak az előnyök maradjanak meg, azaz a természetesebb, növényi fermentációval előállított formát választottuk, melyet szintén természetes úton tettünk idősebbek számára is jól felszívódóvá, fiatalabbaknak meg eleve ez a forma a megfelelőbb.

Számos kutatás áll rendelkezésre a Q10-koenzimmel kapcsolatban, melyek a következő területeken találták elsősorban hatásosnak:
-   Szív- és érrendszeri betegségek megelőzése
-  
  Migrénes roham megelőző hatás
-    
Rák és kezelésének mellékhatásai
-    
Hirtelen szívhalál megelőzése
-   
 Magas vérnyomás
-    
Fogínyvérzés és fogínysorvadás
-   
 Koleszterinszint-csökkentők mellékhatásainak mérséklése
-    
Sportteljesítmény javítása
-    
UV okozta ráncosodás megelőzése

Egy üveg min. 90 adagot tartalmaz1 adag = 30csepp (1g), mely 50mg különösen jól fölszívódó Q10-koenzimet és 30mg természetes kevert-tokoferolokat tartalmaz.

Használati javaslat:
Napi 1-3 adag (30-90csepp) fogyasztását javasoljuk igényeinkhez mérten.
Fogínyvérzés és fogínysorvadás esetén naponta többször csepegtessük közvetlenül a fogínyre, majd ujjunkkal vagy nyelvünkkel oszlassuk el, fogmosás után különösen javallott. Fogyasztás előtt mindig alaposan rázzuk föl, mert a hatóanyag egy része hajlamos leülepedni! Ha leülepedett/kicsapódott, akkor 30fok fölé melegítve oldható vissza (pár percre tegye az üveget radiátorra vagy forró vízbe).

Összetétel: Kókusz- és pálmazsír-kivonat (MCT-olaj), ubidecarenone (növényi fermentációval előállított Q10-koenzim), természetes tokoferolok (napraforgóból). Szóját nem tartalmaz!

Kiszerelés 95 ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: fogak, immunrendszer, keringés, szív, vitamin