Ördögnyelv, a fogyás titka!

Tóbi Andrea forrás: Celsus
2014. 08. 10. 20:00:00
Ördögnyelv, a fogyás titka!

Mikor elkezdtem kutatni az interneten az ördögnyelvről szóló weboldalak között, kíváncsiságból beleolvastam a hozzászólásokba. Hát elég érdekes és lehangoló véleményeket olvastam róla. De az összes termék amit kritizálnak 2-3000 ft-os, valószínüleg gyenge hamisítvány. Sajnos az interneten keresztül sok féle „hatóanyag”-gal és árral reklámozott kapszula kapható. 
Kérek Mindenkit, hogy csak az eredeti, magas hatóanyag tartalmú terméket próbálja ki, és nem fog csalódni.
 

Az ördögnyelv olyan természetes alapanyag ami amellett, hogy segíti az optimális súly elérését, számos további jótékony hatással ajándékozza meg a fogyasztóját. A benne lévő anyag, napi három liter víz fogyasztása esetén sokszorosára duzzad a gyomorban, és rostként halad át a bélrendszeren, ezzel segítve a tisztulás és a méregtelenítés folyamatát, valamint növeli a teltség érzetet, így csökkenti az étvágyat.

Ennek oka, hogy alapanyaga egy nagy molekulájú vegyület, amely miután magába szívta a folyadékot, képes a méretének akár százszorosára duzzadni.

A japán nők 1500 éve eszik, hogy vékonyak maradjanak. A kapszulát ebéd előtt érdemes bevenni – és tény, mire eljön az étkezés ideje, eléggé lecsökken az ember étvágya.

A hatóanyaga segíti a zsírégetés folyamatát, lassítja a szénhidrátok felszívódását. Kedvezően befolyásolja az anyagcsere-folyamatokat olyan módon, hogy a felesleges salakanyag hasmenés nélkül is hatékonyan távozik a szervezetből. Fogyasztásával elkerülhetőek a vércukor-, és inzulinszint kiugrások. Hatékony szerepe van a koleszterinszint optimalizálásában. Jótékony hatású az érrendszerre.

Fontos ásványi-anyagokkal és vitaminokkal gazdagítja a szervezetet, mint a kálium, kalcium, magnézium, vas, amelyek a fogyás idején különösen szükségesek.

A hatóanyag nincs befolyással a hormonrendszerre, ezért akár közvetlenül szülés után is el lehet kezdeni fogyasztani.

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus