Mosódió - szappanfa - 1000g

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.790 Ft
Egységár: 4.790 Ft/db
Szappanfa termés. Gazdaságos, allergiamentes, természetes, környezetbarát és sokoldalú. 

Leírás és Paraméterek

Mosás: a diókat csak a ruhák közé kell helyezni és már indíthatod is a mosógépet, alacsony hőmérsékleten 3-4 szer, magasabb hőmérsékleten 2-szer tudsz vele mosni. A mosódióból készíthetsz folyékony mosószert, konyhai felülettisztítót, növényi kártevők és tetvek elleni permetet, de még hajsampont és tusfürdőt is.
100%-ban natur termék. Minden típusú és színű textíliához. Élénk színek és puhaság.
Felhasználás
Mosás: 30-90 fokon. Átlagosan szennyezett ruháknál 3-4 db mosódiót félbetörünk és a csomagolásban elhelyezett vászontasakba tesszük, majd a ruhák közé helyezzük. Erős szennyezettségnél 5-6 diót használj. A mosódiót többször is fel tudod használni és használat előtt mindig törd félbe. 
Foltokra és makacsságokra MOSÓ MACI FOLTTISZTÍTÓ SÓJÁT add a mosógép mosószer adagolójához. Textilöblítőre nincs szükség, a ruha puha lesz, még a selyem anyag is. Ha mégis illatosítani szeretnél, természetes illóolajat használj, amiből 6 cseppet tegyél a vászonzsákra.
Folyékony mosószer: Kötött ruhákhoz folyékony mosódiót készíts! 15db mosódiót 12 percig melegíts (lassú tűzön és nem forralva) 750 ml vízzel, majd szűrd át. Az oldatot öntsd a mosópor helyére.
Hajmosó és tusfürdő mosódióból: Hajmosót és tusfürdőt is készíthetsz! 5 db mosódiót 12 percig melegíts (lassú tűzön és nem forralva) 400 ml vízzel, majd szűrd át. Szavatossági idő 7 nap. Minden maradék, manna a növényeidnek, így öntsd rájuk nyugodtan, vagy masszírozd be vele háziállatod szőrét, amit fényessé tesz.
Növényi kártevők és tetvek  7 db mosódiót 12 percig melegíts (lassú tűzön és nem forralva) 400 ml vízzel, majd szűrd át. Az oldatot permetezőfejjel ellátott flakonba töltés után használatra kész.
Felülettisztító a konyhában és fürdőszobában. A padlótól az ablakig. Mosogatáshoz és mosogatógépben is. 10 db mosódiót 20 percig forralj (lassan) 600 ml vízzel, majd szűrd át. A kapott mennyiséghez 25 ml ecetet adj. Szavatossági idő 14 nap.

A mosódió oldatok elkészítése után, ne dobd ki a dióhéjakat, mert mosni még tudsz velük.
A mosódió egyszerű és természetes tisztító, minden típusú és színű textiliához alkalmazható. A Mosódióval vagy más néven a szappanfa termésével, allergiamentesen és környezettudatosan moshatod ruháid.

 

 

Kiszerelés 1000g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: Háztartás, mosás