Ön itt jár: > >

Lúgosítás, öngyógyító képesség,

A lúgosítás során szervezetünk visszaszerzi öngyógyító képességét, testünkben helyreáll az ideális állapot. A lúgosítás végeredménye a karcsú test, a gyönyörű bőr, a dús haj, az egészséges csontok és fogak. Lúgosítás során vérünk 4 hónap alatt szinte teljesen kicserélődik,méregtelenedik,  ami pozitív hatással van szerveinkre és teljes szervezetünkre egyaránt.
Cikkszám: dt0003
Vaskos lábak, zsíros combok, narancsbőr? Ez mind nyirokpangás!  GambeSlim® nyiroktisztító összetevői, a nyirokáramlást a többszörösére növelik, a szálkás láb ennek eredménye.
Raktáron
5.500 Ft
Cikkszám: dt0020

 GambeSlim® nyiroktisztító összetevői, a nyirokáramlást a többszörösére növelik, a szálkás láb ennek eredménye.
A Puridren® beindítja a test öngyógyító folyamatait, megteremti a test - lélek - szellem harmóniáját, méregtelenítő és lúgosító munkáján keresztül. 

Raktáron
10.490 Ft 9.440 Ft
Cikkszám: bv01
Támogatja a szervezet sav-bázis egyensúlyát és feltölt ásványi anyagokkal.
Raktáron
4.990 Ft
Cikkszám: dt0004

Fáradtség, gyengeség, étvágytalanság, hízás Akkor lúgosító-méregtelenítő kúra!

 

Raktáron
4.990 Ft
Cikkszám: ez027
Köszvény, reuma és isiáz esetén belsőleg is külsőleg is alkalmazható. A termék a népgyógyászati tapasztalatok alapján lett megalkotva.
Raktáron
2.350 Ft
Cikkszám: ez002
Serkenti az emésztőmirigyek működését, elősegíti az epehólyag kiürülését, görcsoldó hatása révén csökkenti a puffadásos tüneteket!
Raktáron
2.350 Ft
Cikkszám: sy010
Nagy dózisú C-vitamint és annak felszívódását és újrahasznosulását segítő növényi kivonatokat tartalmaz bioflavonoidokkal együtt
Raktáron
3.790 Ft