Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Elektroszmog és a számítógép

Elektroszmog és a számítógép Manapság, amikor az irodában napi 8 órán keresztül számítógépekkel dolgozunk, majd otthon a szórakozás és a kikapcsolódás részét is a laptoppal, vagy a okos TV előtt töltjük, azt hiszem fogalmazhatunk úgy, hogy, elválaszthatatlan társunk lett a számítógép.

Viszont ennek a modern világnak negatív oldala is van. Méghozzá a szemünknek láthatatlan, viszont annál egészségkárosítóbb elektroszmog.
Ez olyan elektromágneses sugárzások összessége, melyet – többek között – az asztali számítógépek, laptopok, tabletek sugároznak magukból.

Az irodai munka során jelentkező állandó fejfájás, az esti gépelés után bekövetkező álmatlan éjszaka, vagy akár az egész nap a gép előtt ülő ingerlékeny munkatárs is lehet egy olyan jelenség, melyet az eletroszmognak tudhatunk be. A fáradtság, a gyengült immunrendszer pedig a betegségek melegágya.

Az elektroszmog elleni védelemmel az egészség megőrzés mellett akár a munkateljesítmény is növelhető.

Védelem számítógépre – Elektroszmog ellen

Természetesen az lenne a legjobb, ha nem lenne számítógép, illetve televízió a hálószobában. Azonban irodai munkavégzésnél, a munkaeszközöket nem lehet bojkottálni.
Ennél sokkal jobb és a mindennapi szokásainkat egyáltalán nem zavaró megoldása a problémának az elektroszmogot semlegesítő SHS védelem, mely a káros hatású mikro-elektromágneses mezők csökkentésére szolgál. A számítógépre ragasztva, vagy mellé helyezve védelmet nyújt az elektroszmog ellen.

Hogyan működik?


Elnyeli a jelenlévő alacsony frekvenciájú mágneses tér, elektromos mező és a magas frekvenciájú elektromágneses mezők egy adott spektrumát, valamint azt a minimális szintre csökkenti.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus