Elektroszmog elleni védelem

Csupán egy milliomod watt átviteli teljesítmény is elegendő ahhoz, hogy megöljön egy emberi idegsejtet.“ 
Prof. Dr. Karl-Heinz Müller, fizikus, FH Dél-Vesztfália

Megjegyzés: A kereskedelemben kapható telefonok, manapság akár 2 wattot is kibocsájtanak, ez megfelel az idézett leadási teljesítmény kétmilliószorosának.

A legendás idegsebész Dr. Salford és kollégái, Univ. Lund Svédországban az elsők között voltak, aki tudományos vizsgálatokat végezetek, hogy bebizonyítsák az elektromágneses szennyezés káros hatását az emlősök agyában. Patkányokat sugárzotak be, akkor még 2G-s mobillal.

Fontos eredmény, hogy nemcsak elhalt agysejtek halmozódtak fel még alacsony átviteli teljesítményszintnél is, hanem ezen túlmenően azt látták, hogy egy nagyon fontos védekező mechanizmust, a vér-agy gátat is megsemmisíti.

 

A vér-agy gát: Egy nagyon fontos védekező mechanizmus az agyban. Lehetővé teszi a létfontosságú tápanyagok bejutását, de megakadályozza, hogy mérgező anyagok behatoljanak az agyba, és károsíthassák.

Elektroszmog befolyás alatt megnövekedett a vér-agy gát áteresztő képessége és szennyező anyagok jutottak az agyba. 

Még több info...

 

 

Rendezés:
SHS Smart Dekor egyénvédelmi eszköz mobiltelefonhoz!
Raktáron
8.890 Ft
SHS Smart Króm egyénvédelmi eszköz mobiltelefonhoz!
Raktáron
27.940 Ft
Sok időt töltesz az autódban? Akkor az SHS Cars Dekor térvédelmi eszköz segít abban, hogy friss és éber maradj vezetés közben!
Raktáron
76.200 Ft
Sok időt töltesz az autódban? Akkor az SHS Cars Dekor térvédelmi eszköz segít abban, hogy friss és éber maradj vezetés közben!
Raktáron
26.670 Ft