Chela-Ferr Bio-complex 30 db

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.750 Ft
Egységár: 58 Ft/db
Új generációs, kelát kötésű szerves vas.

Leírás és Paraméterek

Vasra fel!

A vas amolyan jolly-joker a szervezetünkben, sok helyre bedolgoz egy keveset. Azonban legfőbb feladata a vérben található oxigén sejtekhez szállítása. Sokan orvosi javaslatra kezdenek el vasat szedni, ami egy jó ötlet, hiszen a normál étkezésünkkel nem viszünk be eleget. A Chela-Ferr Bio-Complex, amint a neve is mutatja egy komplex készítmény kiegészítve C, B6, B9 és B12 vitaminokkal.

Hogy miért válaszd a Chela-Ferr Bio-Complexet? Mert baromira nem mindegy milyen vasat használsz: szerves kötésűt vagy szervetlent. A szervetlen vasat csak nagyon csekély mértékben tudja a szervezet hasznosítani (még B-12 és C-vitamin kíséretében is, amik a felszívódását hivatottak elősegíteni), a szerves vas ezzel ellentétben jóval nagyobb hasznosulási mutatókkal bír. Utóbbi csoportba tartozik a Chela-Ferr is, tehát ha olyan vaskészítményt szeretnél, ami nem a lefolyóban végzi, akkor megtaláltad. ;)

A Chela-Ferr Bio-Complex szedési javaslata

A szedése nem egy nagy hadititok: napi egyetlen kapszulával érdemes számolnunk a kiemelkedő felszívódásnak köszönhetően. Ezt az adagot bármelyik étkezésünk mellé időzíthetjük.

 
kapszula / 30 db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!