Menü
Ár:
2.490 Ft

Chela-Ferr Bio-complex 30 db

Ár:
2.490 Ft
Egységár: 83,00 Ft/db

Új generációs, kelát kötésű szerves vas.

Leírás és Paraméterek

Vasra fel!

A vas amolyan jolly-joker a szervezetünkben, sok helyre bedolgoz egy keveset. Azonban legfőbb feladata a vérben található oxigén sejtekhez szállítása. Sokan orvosi javaslatra kezdenek el vasat szedni, ami egy jó ötlet, hiszen a normál étkezésünkkel nem viszünk be eleget. A Chela-Ferr Bio-Complex, amint a neve is mutatja egy komplex készítmény kiegészítve C, B6, B9 és B12 vitaminokkal.

Hogy miért válaszd a Chela-Ferr Bio-Complexet? Mert baromira nem mindegy milyen vasat használsz: szerves kötésűt vagy szervetlent. A szervetlen vasat csak nagyon csekély mértékben tudja a szervezet hasznosítani (még B-12 és C-vitamin kíséretében is, amik a felszívódását hivatottak elősegíteni), a szerves vas ezzel ellentétben jóval nagyobb hasznosulási mutatókkal bír. Utóbbi csoportba tartozik a Chela-Ferr is, tehát ha olyan vaskészítményt szeretnél, ami nem a lefolyóban végzi, akkor megtaláltad. ;)

A Chela-Ferr Bio-Complex szedési javaslata

A szedése nem egy nagy hadititok: napi egyetlen kapszulával érdemes számolnunk a kiemelkedő felszívódásnak köszönhetően. Ezt az adagot bármelyik étkezésünk mellé időzíthetjük.

 
kapszula / 30 db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Cikkszám: sy003
Raktáron

Organikus termelésből származó bio kókuszolaj-kivonatban oldottuk a virágesszencia-komponensekből előállított K2-vitamin legaktívabb MK-7-es változatát és K1-vitamint.

2.490 Ft
Cikkszám: dt037
Raktáron

C-vitamint és citrus bioflavonoidokat tartalmazó narancs ízű étrend-kiegészítő rágótabletta.

2.490 Ft
Cikkszám: sp05
Raktáron
Vita-caps méhpempö kapszula használható szellemi és fizikai állókepesség fenntartására, növelésére, bőr és haj egészségének megőrzésére, védekezőrendszer megerősítésére.
2.390 Ft