Menü
Ár:
2.800 Ft

Celluvit - U-vitamin 90 db

Ár:
2.800 Ft
Egységár: 31,11 Ft/db
Megelőzi, és segít megszüntetni a külső és belső gyulladásokat. Segíthet az immunrendszer elégtelenségein. Fokozhatja a sejtek regenerációs képességét. Kondicionálja a legyengült szervezetet

Leírás és Paraméterek

A köznapi neve: U-vitamin. Valójában nem vitamin, hanem egy aminosavszármazék, a metionin aktivált formája, de a régi neve máig fennmaradt. A neve az angol fekély szó (ulcer) első betűjét jelöli, utalva fekélyellenes hatására.

C-vitaminhoz hasonlóan, vízben oldódó vitamin, épp ezért a szervezet csak időlegesen tudja tárolni az oldékonysága miatt. Ezért van szükség, időnkénti jelentősebb utánpótlásra, annak érdekében, hogy a szervezet gyors regenerációs képessége megmaradjon.

Az U vitamin hiánya nyálkahártya-problémákat okozhat, gyomor és bélfekélyek, vagy az immunrendszer legyengülése is az U vitamin hiányára utalhat.

Természetes előfordulási helye:
A nyers káposztában (főleg a kelkáposztában), paradicsomban, retekben, spárgában, petrezselyemben, banánban, csalánlevélben található nagyobb mennyiségben.

Felhasználás:
Az U-vitamin (Chemical Formula: C6H15NO2S) fogyasztása kúraszerűen javasolt két hónapon keresztül, évente két - három, vagy akár négy alkalommal is.

A 500 mg-os kapszula adagolása: napi 1 kapszula, étkezés közben vagy után. Súlyosabb esetben minden mellékhatás nélkül a napi adagot 2-3 de akár 4 kapszulára is emelhetjük.
Továbbá javasolt az U-vitamin fogyasztása műtétek előtt, közben és utána a sejtregeneráció és az esetleges gyulladások elkerülése érdekében.
Tapasztalataink szerint, az U-vitamin fogyasztásának eredményeképpen a szöveti sérülések gyógyulási ideje lecsökken. A sejtregeneráció még 50 – 60 éves korban illetve afölött is felgyorsul, amennyiben naponta legalább 500 mg U-vitamin kerül a szervezetbe.
Az U vitamin, a nyári szarvasgomba illatának egyik komponense, ezért, ha vaddisznó járta területem kitesszük, vagy akár mélyre ássuk, biztosak lehetünk benne, hogy pár napon belül, ezek a jószágok meg fogják találni.

DL-metil-metionin-szulfónium-Klorid, kemény cellulóz kapszulában
90 db 500 mg-os kapszula.
Kóser igazolás: http://bbbb.hu/spec/U-vitaminkoser.jpg

Kapszula / 90 db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Cikkszám: dt0015
Raktáron

Ezt a nagyon különleges anyagot maga a természet állítja elő.

2.790 Ft
Cikkszám: dt066
Raktáron
1500 mg-os, nyújtott felszívódású, csipkebogyós C-vitamin formula. A megfelelő immunitáshoz és az idegrendszer egészségére. Vegan termék.
2.890 Ft
Cikkszám: sy005
Raktáron

Az E-vitamincsalád mind a 4 tagját tartalmazó, szójamentes, növényi kivonatot oldottunk alacsony Ω6-tartalmú napraforgóolajban. Így természetes E-vitamin-komplexhez juthat kapszulák nélkül.

 

2.890 Ft