Ásványi anyagok

Az ásványi anyagok fontosságát az is jelzi, hogy míg a szervezet képes néhány vitamin előállításáraásványi anyagokat nem tud szintetizálni, azokat kívülről kell bevinni táplálkozás révén.
Az ásványi anyagok megfelelő mennyisége és aránya elengedhetetlen a szervezet zavartalan működéséhez.

Rendezés:
Támogatja a szervezet sav-bázis egyensúlyát és feltölt ásványi anyagokkal.
Raktáron
4.990 Ft

Az antioxidáns hatású szelén hozzájárulhat a szervezet ellenálló képességének növeléséhez, a szabad gyökök megkötéséhez, a pajzsmirigy funkcióinak támogatásához, az immunrendszer erősítéséhez.

 
 
Raktáron
2.200 Ft
Magyar termék! Szerves Cink tabletta, A cinket szerves formában tartalmazza, ami magas- és sejtszintű biohasznosulást eredményez (a szervezet könnyen felismeri és hasznosítja). 
Raktáron
2.200 Ft
Lúgosít, méregtelenít, segíti a nehézfémek kivezetését, szabályozza a testsúlyt; gátolja a keményítő lebontását, ami keresztülhaladva az emésztőrendszeren fokozza a belek aktivitását. Immunerősítő.
Raktáron
2.450 Ft
 A kurkuminoidok olyan szerves vegyületek, amik fokozzák a vérkeringést, javítják a mozgásfunkciókat, és erőteljes, de főként mellékhatásoktól mentes gyulladás gátlók és gyulladáscsökkentők.
Raktáron
2.400 Ft
Kizárólag szerves, új-zélandi, taréjos zöldkagyló (Perna Canaliculus) kivonatot tartalmaz. Csontritkulás és Porckopás kezelése. Sport eredetű sérülések regenerálása. 
Előrendelhető
3.490 Ft
Érfalerősítő, keringést javító, vérnyomás szabályzó. Képes áthaladni a véragy gáton és segít megvédeni az agyat és az idegrendszert a károsodástól. 
Előrendelhető
1.950 Ft
A prof. dr. Török Szilveszter által kifejlesztett Bioaktív Kékjód+ étrend-kiegészítő készítmény alkalmas a  jódhiány megelőzésére és a jódpótlásra minden korosztály számára.
Raktáron
3.990 Ft
Szelént és gyümölcs bioflavonoidokat tartalmazó, antioxidáns hatású étrend-kiegészítő termék.
Raktáron
1.790 Ft
Hozzájárul a pajzsmirigy harmónikus működéséhez.
Raktáron
6.798 Ft
Az inzulinrezisztencia állapotában a sejtek hormonfelismerő képessége gyengül és ennek a folyamatnak az eredménye a vérben jelenlévő magas cukorszint, mely a sejtek optimális működését gátolja. A myo-izonitol, az alfa-liponsav és a fahéj kombinációja segítséget nyújthat!
Előrendelhető
6.480 Ft
Organikus termelésből származó bio kókuszolaj-kivonatban oldottuk a virágesszencia-komponensekből előállított K2-vitamin legaktívabb MK-7-es változatát és K1-vitamint.
Raktáron
2.190 Ft

Hagyományos kurkumákhoz képest kb. 27-szeres a hasznosulás!

Raktáron
9.800 Ft
A kapormag és a króm együttesen hozzájárulhat a cukorbetegség kezeléséhez, a vércukorszint szabályozásához, az erőnlét növeléséhez, az emésztőrendszer egészséges működéséhez, a koleszterin szint csökkenéséhez és az immunrendszer erősítéséhez. Szedése cukorbetegeknek és metabolikus szindrómában szenvedőknek ajánlott!
Előrendelhető
1.690 Ft

Különböző magnéziumformák krémbe sűrítve. Kiváló hasznosulás, bőrtápláló összetevők, irritáció nélkül!

Raktáron
4.800 Ft
Új generációs, kelát kötésű szerves vas.
Előrendelhető
1.750 Ft

Inzulinrezisztencia? Vércukorszint ingadozás? Édességvágy és falásroham? Túlsúly?

Raktáron
5.800 Ft