Menü

Ásványi anyagok

Az ásványi anyagok fontosságát az is jelzi, hogy míg a szervezet képes néhány vitamin előállításáraásványi anyagokat nem tud szintetizálni, azokat kívülről kell bevinni táplálkozás révén.
Az ásványi anyagok megfelelő mennyisége és aránya elengedhetetlen a szervezet zavartalan működéséhez.

Cikkszám: bv01

Támogatja a szervezet sav-bázis egyensúlyát és feltölt ásványi anyagokkal.

Raktáron
4.990 Ft
Cikkszám: dt0025

Az antioxidáns hatású szelén hozzájárulhat a szervezet ellenálló képességének növeléséhez, a szabad gyökök megkötéséhez, a pajzsmirigy funkcióinak támogatásához, az immunrendszer erősítéséhez.

 
 
Raktáron
2.290 Ft
Cikkszám: dt0008

Magyar termék! Szerves Cink tabletta, A cinket szerves formában tartalmazza, ami magas- és sejtszintű biohasznosulást eredményez (a szervezet könnyen felismeri és hasznosítja). 

Raktáron
2.200 Ft
Cikkszám: wtn010

Az inzulinrezisztencia állapotában a sejtek hormonfelismerő képessége gyengül és ennek a folyamatnak az eredménye a vérben jelenlévő magas cukorszint, mely a sejtek optimális működését gátolja. A myo-izonitol, az alfa-liponsav és a fahéj kombinációja segítséget nyújthat!

Raktáron
6.480 Ft
Cikkszám: dt0010

Lúgosít, méregtelenít, segíti a nehézfémek kivezetését, szabályozza a testsúlyt; gátolja a keményítő lebontását, ami keresztülhaladva az emésztőrendszeren fokozza a belek aktivitását. Immunerősítő.

Raktáron
2.590 Ft
Cikkszám: wtn004

Hozzájárul a pajzsmirigy harmónikus működéséhez.

Raktáron
6.798 Ft
Cikkszám: med007

Étrend-kiegészítő készítmény alkalmas a  jódhiány megelőzésére és a jódpótlásra minden korosztály számára.

Raktáron
4.390 Ft
Cikkszám: dt0013

Kizárólag szerves, új-zélandi, taréjos zöldkagyló (Perna Canaliculus) kivonatot tartalmaz. Csontritkulás és Porckopás kezelése. Sport eredetű sérülések regenerálása. 

Raktáron
3.590 Ft
Cikkszám: dt0012

Érfal erősítő, keringést javító, vérnyomás szabályzó. Képes áthaladni a véragy gáton és segít megvédeni az agyat és az idegrendszert a károsodástól. 

Raktáron
1.950 Ft
Cikkszám: wtn015

Különböző magnéziumformák krémbe sűrítve. Kiváló hasznosulás, bőrtápláló összetevők, irritáció nélkül!

Raktáron
4.800 Ft
Cikkszám: sy003

Organikus termelésből származó bio kókuszolaj-kivonatban oldottuk a virágesszencia-komponensekből előállított K2-vitamin legaktívabb MK-7-es változatát és K1-vitamint.

Raktáron
2.290 Ft
Cikkszám: wtn007

Hagyományos kurkumákhoz képest kb. 27-szeres a hasznosulás!

Raktáron
7.500 Ft