Menü

Vitaminok

A vitaminok az életünhöz alapvetően szükséges tápanyagok, melyeket néhány kivételtől eltekintve a szervezetünk nem képes előállítani, így a táplálékkal kell bevinnünk szervezetünkbe. A vitaminok különböző folyamatokban vesznek részt a sejtek felépítésétől az emésztés megfelelő működésén át a bőr egészségéig.
Zsírban oldódó az A-, D-, E-, F- és a K- vitamin. Ezek a vitaminok először feloldódnak a zsírban, és csak ezt követően szívódnak fel a véráramba. A szervezet által fel nem használt részük a májban raktározódik.
A vízben oldódó C- és B- vitaminok nem raktározódnak, a felesleges mennyiség a vizelettel távozik, éppen ezért fontos napi szinten történő pótlásuk, mivel a szervezet működésében alapvető szerepet játszanak.

Cikkszám: cso001

A Csodavárolaj 5, egyedülálló összetételénél és különleges élettani hatásánál fogva kiválóan alkalmas egészségmegőrzési célokra.

Raktáron
4.400 Ft
Cikkszám: dd001

“Nem létezik olyan betegség, amit ne gyógyíthatnánk Múmióval…”  (Tibeti “Négy gyökér tantra” gyógyászati könyv)

Előrendelhető
4.990 Ft
Cikkszám: vt0015

A C-vitamin napi bevitele nagyon fontos az egészségünk érdekében. 

Raktáron
3.990 Ft
Cikkszám: dt0015

Ezt a nagyon különleges anyagot maga a természet állítja elő.

Raktáron
2.790 Ft
Cikkszám: dt0040

Az Olimp Gold Vit A+E kimondottan a haj, köröm és bőr táplálására szolgáló készítmény A és E vitaminnal, biotinnal és ligetszépe olaj kivonattal.

Raktáron
3.290 Ft
Cikkszám: sy002

Nagy dózisú, kizárólag természetes alapanyagokból álló D3-vitamin csepp belső napsugárként hat szervezetünkre, egészségünk megőrzésében betöltött szerepe felbecsülhetetlen!

Raktáron
2.890 Ft
Cikkszám: dt0009

A szív és a fogíny vitaminja. Q10 koenzim antioxidáns is a C- és E-vitaminhoz hasonlóan, ezáltal segít a szervezetnek közömbösíteni a szabad gyököket.

Raktáron
4.480 Ft
Cikkszám: dt0029

A méhpempő az emberi szervezetre erősító, regeneráló és nyugtató hatással van.

Raktáron
3.790 Ft
Cikkszám: sy005

Az E-vitamincsalád mind a 4 tagját tartalmazó, szójamentes, növényi kivonatot oldottunk alacsony Ω6-tartalmú napraforgóolajban. Így természetes E-vitamin-komplexhez juthat kapszulák nélkül.

Raktáron
2.890 Ft
Cikkszám: sy006

K2 + D3 (500 mcg K-komplex + 4000 NE D-vitamin, 60 adag) A K2-vitamin legfontosabb szerepe a szervezetben, hogy képes aktiválni olyan fehérjéket, melyek azért felelősek, hogy a kalcium oda épüljön be, ahová szükséges (a csontokba, fogakba) és ne oda, ahol árt (lágyszövetek, erek).

Raktáron
3.290 Ft
Cikkszám: med007

Étrend-kiegészítő készítmény alkalmas a  jódhiány megelőzésére és a jódpótlásra minden korosztály számára.

Raktáron
3.990 Ft
Cikkszám: sy010

Nagy dózisú C-vitamint és annak felszívódását és újrahasznosulását segítő növényi kivonatokat tartalmaz bioflavonoidokkal együtt

Raktáron
3.990 Ft