Ön itt jár: > >

Ásványi anyagok

Az ásványi anyagok fontosságát az is jelzi, hogy míg a szervezet képes néhány vitamin előállításáraásványi anyagokat nem tud szintetizálni, azokat kívülről kell bevinni táplálkozás révén.
Az ásványi anyagok megfelelő mennyisége és aránya elengedhetetlen a szervezet zavartalan működéséhez.

Cikkszám: bv01
Támogatja a szervezet sav-bázis egyensúlyát és feltölt ásványi anyagokkal.
Raktáron
4.990 Ft
Cikkszám: dt0025

Az antioxidáns hatású szelén hozzájárulhat a szervezet ellenálló képességének növeléséhez, a szabad gyökök megkötéséhez, a pajzsmirigy funkcióinak támogatásához, az immunrendszer erősítéséhez.

 
 
Raktáron
2.200 Ft
Cikkszám: dt0008
Magyar termék! Szerves Cink tabletta, A cinket szerves formában tartalmazza, ami magas- és sejtszintű biohasznosulást eredményez (a szervezet könnyen felismeri és hasznosítja). 
Raktáron
2.200 Ft
Cikkszám: dt0010
Lúgosít, méregtelenít, segíti a nehézfémek kivezetését, szabályozza a testsúlyt; gátolja a keményítő lebontását, ami keresztülhaladva az emésztőrendszeren fokozza a belek aktivitását. Immunerősítő.
Raktáron
2.450 Ft
Cikkszám: dt0014
 A kurkuminoidok olyan szerves vegyületek, amik fokozzák a vérkeringést, javítják a mozgásfunkciókat, és erőteljes, de főként mellékhatásoktól mentes gyulladás gátlók és gyulladáscsökkentők.
Raktáron
2.400 Ft
Cikkszám: dt0012
Érfalerősítő, keringést javító, vérnyomás szabályzó. Képes áthaladni a véragy gáton és segít megvédeni az agyat és az idegrendszert a károsodástól. 
Raktáron
1.950 Ft
Cikkszám: dt0013
Kizárólag szerves, új-zélandi, taréjos zöldkagyló (Perna Canaliculus) kivonatot tartalmaz. Csontritkulás és Porckopás kezelése. Sport eredetű sérülések regenerálása. 
Raktáron
3.490 Ft
Cikkszám: med007
A prof. dr. Török Szilveszter által kifejlesztett Bioaktív Kékjód+ étrend-kiegészítő készítmény alkalmas a  jódhiány megelőzésére és a jódpótlásra minden korosztály számára.
Raktáron
3.990 Ft
Cikkszám: wtn010
Az inzulinrezisztencia állapotában a sejtek hormonfelismerő képessége gyengül és ennek a folyamatnak az eredménye a vérben jelenlévő magas cukorszint, mely a sejtek optimális működését gátolja. A myo-izonitol, az alfa-liponsav és a fahéj kombinációja segítséget nyújthat!
Raktáron
6.480 Ft
Cikkszám: wtn004
Hozzájárul a pajzsmirigy harmónikus működéséhez.
Raktáron
6.798 Ft
Cikkszám: sy003
Organikus termelésből származó bio kókuszolaj-kivonatban oldottuk a virágesszencia-komponensekből előállított K2-vitamin legaktívabb MK-7-es változatát és K1-vitamint.
Raktáron
2.190 Ft
Cikkszám: wtn007

Hagyományos kurkumákhoz képest kb. 27-szeres a hasznosulás!

Raktáron
7.500 Ft